APOPİTOZİSİ(KANSER HÜCRELERİNİ ÖLÜME GÖNDERİLMESİNİ) ARTTIRAN BESİN VE TAKVİYELER


**ASTRAGALUS:
Geleneksel Çin tıbbında kullanılan bir bitki. Astragalus membranaceus...enfeksiyonlardan,iştahsızlığa,barsak sorunlarından kalp hastalıklarına kadar geniş bir yelpazede kullanımı var.Kanser hastalığında ise; bağışıklığı güçlendirmesi, kansere karşı ise vücutta doğal öldürücü(NK) hücrelerinin ve makrofajların aktivasyonunu arttırarak , etkin olduğu belirlenmiştir.

***MAİTAKE :
Bir mantar türü. 'dans eden mantar' ...
bağışıklığı düzelten besinlerden.Yapılan çalışmada ,karaciğer ,meme ve akciğer kanserinde kanserin gerilemesi ve şikayetlerin azalmasında etkinliği görülmüştür.

***PROPOLİS
Çok eski zamanlardan beri ; daha çok yara iyileşmesi ve apse üzerine kullanılan bir arı ürünü. içerdiği kafeik asit ve esterlerinin , bağışıklığı yükselttiği ,tümör kitlesinin büyümesini yavaşlattığı belirlenmiştir.özellikle kalınbarsak kanserlerinie karşı etkinliği bulunmuştur.
**CAT'S CLAW :
Kedi pençesi.(uncaria tomentosa)Amazon ormanında bulunan Peru yerlilerinin keşfettiği bitkisel ilaç. özellikle meme kanseri ve lösemi üzerindeki etkileri dikkat çekicidir. hem kanser hücrelerinin intihara sürüklenmesi hem de üremesinin yavaşlatılmasında etkili. meme kanserinde,cat's claw özütünün insan meme kanseri hücrelerine östrojen hormonunun bağlanmasını önlediği gösterildi. Ayrıca hastalık sebebi olan serbest radikallerini de vücuttan temizlenmesini arttırdığı belirlenmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DR. AİDİN SALİH HOCAMIZIN KALP VE BEYİN DAMARLARINI AÇICI MEŞHUR KÜRÜ

KABUKLARI SOYULMUŞ VE KIZARTILMIŞ SUSAMLARIN EZİLMESİ İLE MEYDANA GELEN TAHİN İNSAN SAĞLIĞINA SAYISIZ FAYDALARI OLAN MUCİZE BİR BESİN KAYNAĞIDIR.

LGBT Dehşeti !!!