İLAÇLARLA ÖLDÜRÜLÜYORUZ!

Malumunuz milyarlarca dolarlık karı elinde bulunduran ilaç sektörü ,önce hastalığı yayıyor ve sonra ilacını satıyor...ve çark bu şekilde dönüyor.

Ve yine malumunuz ,günümüz insanları , eski insanlara (eski toprak) göre daha nanemolla ,daha güçsüz daha dirayetsiz.

Geçen gün okuduğum habere görede israilde (özellikle yahudi kesiminde) hiç kanser vakaası yokmuş....çünkü ilaç sektörünün %90ı onların elinde.

Yeni doğumdan başlayarak periyodik zamanlarda yapılan aşıların , gelişim aşamasındaki çocukları olumsuz yönde etkilediği bir gerçek....

İşin en temelinden ana rahminden başlayalım... Daha doğmamış bir bebek annesinin rahminde özellikle beslenmesine dikkat etmeyen biriyse süreç ordan başlıyor zaten. Bununla birlikte hamilelikte yapılan aşı, maruz kalınan ultrason, şeker yüklemesi vs. Sonrasında sanki haşa Allah insanı nakıs yaratmış gibi doğumda yapılan k vitamini, hepatit b aşısı, göbek kordonunun hemen kesilmesi, ekstra olarak en ufak bir bahane ile sezeyan yapılması... Sonrasında aşının yan etkisi ile oluşan durumda doktora gidiliyor doktor antibiyotik veriyor o antibiyotikle bağırsaklar geçirgen hale geliyor sonra bağışıklık çöküyor, üzerine sürekli yapılan aşılar ise bu sistemi iyice bozuyor... Bebeklik döneminde geçirilen hastalıkların bir çoğu aşıların yan etkilerinden kaynaklıdır. Sonra ise kullanılan ilaçlarla dönen bir çark gibi bir türlü iyileşemeyen, sürekli hasta olan bünyeler ekstra toprağa deymen ayaklar, tükettiğimiz gıdalar yenilen hayvanlar bile aşılı... Soluduğumuz hava... Sonuç kendi elimizle kendimizi bitiriyoruz...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DR. AİDİN SALİH HOCAMIZIN KALP VE BEYİN DAMARLARINI AÇICI MEŞHUR KÜRÜ

KABUKLARI SOYULMUŞ VE KIZARTILMIŞ SUSAMLARIN EZİLMESİ İLE MEYDANA GELEN TAHİN İNSAN SAĞLIĞINA SAYISIZ FAYDALARI OLAN MUCİZE BİR BESİN KAYNAĞIDIR.

LGBT Dehşeti !!!